Menu

Import av dermatologiska silkesunderkläder

August 8, 2017 - Underkläder
Import av dermatologiska silkesunderkläder

Ett danskt företag står för import av dermatologiskt och kliniskt testat silkesunderkläder som kan användas av folk med känslig hud. Även barn med barneksem kan kläs i bodystockings som har en lindrande effekt på klådan och irritationen som barneksem ger. Även krämer och diverse badprodukter säljs som inte är receptbelagda.

Symptom behandla ditt barns barneksem

Ett fenomen som många danska föräldrar upplever med deras barns födsel är hudlidelsen som kallas barneksem. Barneksem är röda utslag som typiskt börjar på kinder och hals och som sprider sig till armar, rygg och ben, och kliar avsevärt för barnet. Ett av fem barn upplever barneksem de första fyra åren av deras liv och som regel släpper det först helt när de är upp till 11 år gamla.

Det är därför en rad år där barnet kliar mycket och har en röd och irriterad hud. Det är speciellt anklar, handled, hals och knävecken på kroppen som blir angripna, då det ofta förekommer svett som eksemet trivs i och omkring. Krämer med binjurebarkhormon används vid större förekomster, men fås bara av en läkare. Har ens barn en mildare form av barneksem så kan själv milda klådan lite genom att symptom behandla med silkesunderkläder och bodystockings från det italienska företaget DermaSilk.

DermaSilks produkter har inte bara en nedsättande effekt på barneksem, men på alla hudlidelser. Underkläderna från DermaSilk är genom testade och brukbara till symptom behandling. Det finns också diverse krämer, tvålar och badprodukter som kan användas av folk med hudlidelser, även barn med barneksem då de varken innehåller parabener, färgämnen, parfym eller allergiframkallande ämnen.

Letar man efter preparat utöver krämer med binjurebarkhormon i så kan man ta sig en kik på dessa produkter. Det är en investering i ens barns välbefinnande i de kommande åren och kan skapa en någorlunda klåd-fri vardag och därmed ett långt gladare barn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *